Δωρεάν Αποστολή για παραγγελίες άνω των 150€

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΛΛΑΓΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Οι πελάτες της Lisnail.gr έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν το προϊόν το οποίο παρέλαβαν.

Προϋποθέσεις Αλλαγής – Αντικατάστασης Προϊόντος

1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί - αποσφραγιστεί - ανοιχτεί!
2. Η διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παρήγγειλε το προϊόν ο πελάτης.
3. Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί από τον πελάτη μαζί με την απόδειξη αγοράς και σε κατάλληλη συσκευασία που να προφυλάσσει το προϊόν.

Λόγοι Αλλαγής Προϊόντος

Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει αλλαγή/αντικατάσταση στο προϊόν το οποίο παρέλαβε για τους παρακάτω λόγους:

1. Αλλαγή στο μέγεθος του προϊόντος
2. Αλλαγή στο χρώμα του προϊόντος
3. Αλλαγή στο σχέδιο του προϊόντος
4. Αντικατάσταση – Το προϊόν που παρέλαβε ήταν ελαττωματικό
5. Το προϊόν που παρέλαβε ήταν άλλο σε σχέση με αυτό που παρήγγειλε (λάθος κατά την αποστολή)

Διαδικασία Αλλαγής Προϊόντος

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει αλλαγή στο προϊόν το οποίο παρέλαβε για τους παραπάνω λόγους. Σε όποια από τις 5 παραπάνω περιπτώσεις πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας είτε μέσω email ([email protected]) είτε τηλεφωνικά (2231066619) εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και να γνωστοποιήσει το αίτημά του για την αλλαγή.

Κατόπιν συνεννόησης ο πελάτης αποστέλλει το προϊόν που θέλει να αλλάξει με τα ΕΛΤΑ COURIER ή με τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Μόλις το τμήμα επιστροφών της εταιρίας Lisnail.gr παραλάβει το προϊόν και σιγουρευτεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (όπως είχε αποσταλεί) προχωράει στην αποστολή του προϊόντος το οποίο επέλεξε ο πελάτης. Οι αλλαγές γίνονται με τα ΕΛΤΑ COURIER ή με τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Στις περιπτώσεις αλλαγής σχεδίου του προϊόντος, αλλαγής μεγέθους του προϊόντος ή χρώματος τα έξοδα αποστολής της αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη (τα έξοδα αποστολής της αλλαγής είναι 4 ευρώ). Στις περιπτώσεις ελαττωματικότητας ή λάθους προϊόντος κατά την αποστολή τα έξοδα αποστολής της αλλαγής επιβαρύνουν την εταιρία Lisnail.gr.

 Η εταιρία Lisnail.gr δεσμεύεται να εξυπηρετήσει τους πελάτες οι οποίοι αιτούνται αλλαγή προϊόντος για τους παραπάνω λόγους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης της αγοράς που έκανε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας Lisnail.gr.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνει χρήση του δικαιώματος του εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραγγελίας του προϊόντος.

Προϋποθέσεις Επιστροφής Χρημάτων

1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί - αποσφραγιστεί - ανοιχτεί!
2. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο πελάτης παρήγγειλε το προϊόν .
3. Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί από τον πελάτη με δικά του έξοδα αποστολής και ασφαλισμένη αποστολή μαζί με την απόδειξη αγοράς και σε κατάλληλη συσκευασία που να προφυλάσσει το προϊόν.

Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων

Ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας είτε μέσω email ([email protected]) είτε τηλεφωνικά (2231066619) εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ο πελάτης παρήγγειλε το προϊόν και να γνωστοποιήσει το αίτημά του για την επιστροφή χρημάτων.

Κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία θα πρέπει να αποστείλει το προϊόν με δικά του έξοδα αποστολής το οποίο παρέλαβε στη διεύθυνση :

LISNAIL
Τμήμα Επιστροφών
Τσιριμώκου και Υψηλάντη 17, ΤΚ.351 00, Λαμία

Κατά την παραλαβή της επιστροφής από την εταιρία το προϊόν θα περάσει από τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο έτσι ώστε να εγκριθεί η διαδικασία επιστροφής χρημάτων στον πελάτη. Η εταιρία Lisnail.gr δεσμεύεται να προχωρήσει στην επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος (όχι για έξοδα αποστολής και αντικαταβολής εάν υπάρχουν), εφόσον έχει εγκριθεί και κατόπιν του ποιοτικού ελέγχου, εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να το γνωστοποιήσει στον πελάτη μέσω ενημερωτικού email.

Θα σας επιστρέφουμε τα χρήματα πάντοτε στον λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Το δικαίωμά σας να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση ισχύει μόνο για προϊόντα που επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε και αφού μας έχετε ενημερώσει σχετικά. Προϊόν το οποίο έχει υποστεί ζημία ή δεν είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε ή το οποίο έχει φθαρεί, εκτός από το άνοιγμα της συσκευασίας του, ή έχει λερωθεί, δεν θα επιστρέφεται. Παρακαλούμε να επιδεικνύετε εύλογη επιμέλεια όσο χρονικό διάστημα τα προϊόντα βρίσκονται στην κατοχή σας.

Καλαθι Αγορών
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο κατάστημά μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

Βοηθητικός οδηγός επιλογής Builder Gel

Στο E-SHOP μάς θα βρεις μία τεράστια ποικιλία από Builder Gels και σίγουρα θα αναρωτιέσαι ποιο να επιλέξεις ,ποιο είναι το καλύτερο και κατάλληλο για όλες τίς τεχνικές.

Δεν υπάρχει το καλύτερο gel , υπάρχει το κατάλληλο gel το οποίο θα ταιριάξει σε εσένα(για την δουλειά σου ,υφή, ρευστότητα και χρώμα) και φυσικά στις πελάτισσές σου ανάλογα με την ποιότητα των φυσικών νυχιών τούς.

Πολύ σημαντικό είναι να δίνεις μεγάλη σημασία στον τύπο νυχιών, της πελάτισσας ορισμένα νύχια όπως αυτά που είναι πιο μαλακά/αδύναμα λειτουργούν καλύτερα με τα πιο ελαστικά/εύκαμπτα αλλά συγχρόνως ανθεκτικά gel ώστε να μην σπάσουν οι άκρες όταν χτυπηθούν. Από την άλλη πλευρά τα σκληρά gel και λιγότερο εύκαμπτα ταιριάζουν απόλυτα σε γερά/κανονικά νύχια.

Δεν πρέπει να συγχέουμε το χαρακτηριστικό της “σκληρότητας” ενός gel με την πυκνότητα του μετά τον πολυμερισμό του ορισμένα gels που είναι εξαιρετικά πυκνά είναι στην πραγματικότητα αρκετά εύκαμπτα και ορισμένα gels που είναι πιο ρευστά είναι αρκετά σκληρά μετά τον πολυμερισμό τους οπότε η πυκνότητα του υλικού από μόνη της δεν σημαίνει σκληρότητα και αντοχή .

Πρέπει να έχετε κατά νου ότι 1 gel δεν θα ταιριάζει απόλυτα στο 100% όλων των πελατισσών σας , καθώς έχουν διαφορετικούς τύπους νυχιών και διαφορετικές συνήθειες.

Από την πλευρά την δική σας σαν τεχνίτριες/τεχνίτες νυχιών, εκτός από το χρώμα, επιλέγετε gels με χαρακτηριστικά κυρίως τις υφές με τις οποίες θέλετε και σας αρέσει να δουλεύετε ώστε να κάνετε τη δουλειά σας πιο γρήγορη και πιο ευχάριστη.

Με βάση τα παρακάτω διαγράμματα μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το gel εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ανάλογα με την υφή τους, το χρώμα τους, τη ρευστότητά τους κ την σκληρότητά τους μετά τον πολυμερισμό.

Όλα μας τα gels είναι υψηλής ποιότητας και με τη σωστή χρήση τους τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα!

Όλα μας τα builder gels απαιτούν:

Πολύ καλή, λεπτομερή και επαγγελματική προετοιμασία πριν την εφαρμογή τους.

Καθαρό μανικιούρ ,υγρό προετοιμασίας αφυδάτωση

Rubber Base clear σε λεπτή στρώση .

Στο σχεδιάγραμμα θα δείτε 5 στήλες.

Στην πρώτη στήλη είναι οι ονομασίες των builder gels

Στη δεύτερη στήλη είναι το ρευστότητα / πάχος ( 2 σταγόνες σημαίνει χαμηλό ιξώδες-λεπτόρρευστο, 3 σταγόνες-μεσαίου πάχους/ρευστότητας, 4 σταγόνες-παχύρευστο)

Στην τρίτη στήλη θα βρείτε αν το κάθε τζελ είναι αυτοεπιπεδούμενα (όλα τα τζελ μάς είναι αυτοεπιπεδούμενα )

Στην τέταρτη στήλη πόσο καλυπτικά είναι ( 2 σταγόνες- μικρή κάλυψη, 3 σταγόνες-μεσαία κάλυψη, 4 σταγόνες -πλήρη κάλυψη)

Στην πέμπτη στήλη μπορείτε να δείτε πόσο εύκαμπτο είναι το κάθε τζελ μετά τον πολυμερισμό του (2 τελίτσες αρκετά εύκαμπτο ,3 τελίτσες μεσαίο , 4 τελίτσες σκληρό μετά τον πολυμερισμό ,

Αν ακόμα δεν είστε σίγουροι ποιο Builder Gel θα σας αρέσει και θα ταιριάζει στις ανάγκες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή μαζί με την παραγγελία σας να μας ζητήσετε να σας στείλουμε ένα δωρεάν δείγμα από οποιοδήποτε builder gel σας ενδιαφέρει

1 ΔΕΙΓΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.