Δωρεάν Αποστολή για παραγγελίες άνω των 150€
IMG-5625

Επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης άκρων

Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες υψίστης ποιότητας και, με βάση τις φόρμουλες made in Russia, δημιουργούμε την κορυφαία σειρά προϊόντων για την περιποίηση άκρω.

1. Για Επαγγελματίες

Είμαστε κι εμείς επαγγελματίες της περιποίησης άκρων και γνωρίζουμε καλά τις απαιτήσεις για υψηλών προδιαγραφών προϊόντα.

2. Cruelty Free

Τόσο τα προϊόντα μας όσο και τα συστατικά τους δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα

3. Τεχνική Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες με τεχνικές πληροφορίες και φιλικές συμβουλές.

4. Σωστές τιμές

Οι τιμές μας είναι ανάλογες των υψηλών προδιαγραφών και της ποιότητας των προϊόντων μας.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά προϊόντα της Lidiia Serbul

Η ιδιοκτήτρια Lidiia Serbul μετά από την μακροχρόνια πορεία της στον χώρο της περιποίησης άκρων και τη συνεχή εκπαίδευσή της από τους καλύτερους και τους πιο καταξιωμένους εκπαιδευτικούς του εξωτερικού με τις πιο σύγχρονες τεχνικές, δημιούργησε μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης άκρων.

Αν και η ομορφιά είναι υπόθεση προσωπική, η ποιότητα των προϊόντων μας θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με τα νέα nails trends, τις σύγχρονες τεχνικές manicure, pedicure, nail art & design για εφαρμογή acrygel & gel και ημιμόνιμου manicure.

Lidiia Serbul

Καλαθι Αγορών
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο κατάστημά μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

Βοηθητικός οδηγός επιλογής Builder Gel

Στο E-SHOP μάς θα βρεις μία τεράστια ποικιλία από Builder Gels και σίγουρα θα αναρωτιέσαι ποιο να επιλέξεις ,ποιο είναι το καλύτερο και κατάλληλο για όλες τίς τεχνικές.

Δεν υπάρχει το καλύτερο gel , υπάρχει το κατάλληλο gel το οποίο θα ταιριάξει σε εσένα(για την δουλειά σου ,υφή, ρευστότητα και χρώμα) και φυσικά στις πελάτισσές σου ανάλογα με την ποιότητα των φυσικών νυχιών τούς.

Πολύ σημαντικό είναι να δίνεις μεγάλη σημασία στον τύπο νυχιών, της πελάτισσας ορισμένα νύχια όπως αυτά που είναι πιο μαλακά/αδύναμα λειτουργούν καλύτερα με τα πιο ελαστικά/εύκαμπτα αλλά συγχρόνως ανθεκτικά gel ώστε να μην σπάσουν οι άκρες όταν χτυπηθούν. Από την άλλη πλευρά τα σκληρά gel και λιγότερο εύκαμπτα ταιριάζουν απόλυτα σε γερά/κανονικά νύχια.

Δεν πρέπει να συγχέουμε το χαρακτηριστικό της “σκληρότητας” ενός gel με την πυκνότητα του μετά τον πολυμερισμό του ορισμένα gels που είναι εξαιρετικά πυκνά είναι στην πραγματικότητα αρκετά εύκαμπτα και ορισμένα gels που είναι πιο ρευστά είναι αρκετά σκληρά μετά τον πολυμερισμό τους οπότε η πυκνότητα του υλικού από μόνη της δεν σημαίνει σκληρότητα και αντοχή .

Πρέπει να έχετε κατά νου ότι 1 gel δεν θα ταιριάζει απόλυτα στο 100% όλων των πελατισσών σας , καθώς έχουν διαφορετικούς τύπους νυχιών και διαφορετικές συνήθειες.

Από την πλευρά την δική σας σαν τεχνίτριες/τεχνίτες νυχιών, εκτός από το χρώμα, επιλέγετε gels με χαρακτηριστικά κυρίως τις υφές με τις οποίες θέλετε και σας αρέσει να δουλεύετε ώστε να κάνετε τη δουλειά σας πιο γρήγορη και πιο ευχάριστη.

Με βάση τα παρακάτω διαγράμματα μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το gel εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ανάλογα με την υφή τους, το χρώμα τους, τη ρευστότητά τους κ την σκληρότητά τους μετά τον πολυμερισμό.

Όλα μας τα gels είναι υψηλής ποιότητας και με τη σωστή χρήση τους τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα!

Όλα μας τα builder gels απαιτούν:

Πολύ καλή, λεπτομερή και επαγγελματική προετοιμασία πριν την εφαρμογή τους.

Καθαρό μανικιούρ ,υγρό προετοιμασίας αφυδάτωση

Rubber Base clear σε λεπτή στρώση .

Στο σχεδιάγραμμα θα δείτε 5 στήλες.

Στην πρώτη στήλη είναι οι ονομασίες των builder gels

Στη δεύτερη στήλη είναι το ρευστότητα / πάχος ( 2 σταγόνες σημαίνει χαμηλό ιξώδες-λεπτόρρευστο, 3 σταγόνες-μεσαίου πάχους/ρευστότητας, 4 σταγόνες-παχύρευστο)

Στην τρίτη στήλη θα βρείτε αν το κάθε τζελ είναι αυτοεπιπεδούμενα (όλα τα τζελ μάς είναι αυτοεπιπεδούμενα )

Στην τέταρτη στήλη πόσο καλυπτικά είναι ( 2 σταγόνες- μικρή κάλυψη, 3 σταγόνες-μεσαία κάλυψη, 4 σταγόνες -πλήρη κάλυψη)

Στην πέμπτη στήλη μπορείτε να δείτε πόσο εύκαμπτο είναι το κάθε τζελ μετά τον πολυμερισμό του (2 τελίτσες αρκετά εύκαμπτο ,3 τελίτσες μεσαίο , 4 τελίτσες σκληρό μετά τον πολυμερισμό ,

Αν ακόμα δεν είστε σίγουροι ποιο Builder Gel θα σας αρέσει και θα ταιριάζει στις ανάγκες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή μαζί με την παραγγελία σας να μας ζητήσετε να σας στείλουμε ένα δωρεάν δείγμα από οποιοδήποτε builder gel σας ενδιαφέρει

1 ΔΕΙΓΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.